title: RCMGreece Boxing/MMA: Hunter Amir’s Khan new trainer (GR.Version)

By: Dimitris Papazoglou

Ο Amir Khan ανακοίνωσε το όνομα του νέου του προπονητή. Ο Virgil Hunter θα βρίσκεται στην γωνία του khan για τον επόμενο αγώνα του με τον αήτηττο, Carlos Molina. Ο αξιοσέβαστος Hunter  ο οποίος ψηφίστηκε ως Προπονητής της Χρονιάς από τον οργανισμό των αρθρογράφων πυγμαχίας της Αμερικής(Boxing Writers Association of America), ανέλαβε να προετοιμάσει τον Khan για τον επεκείμενο αγώνα του με τον 26χρονο Αμερικάνο Molina, με το ασύληπτο ρεκόρ 18 αγώνες 17 νίκες (7ΚΟ) και μία ισοπαλλία. Ο Hunter έχει οδηγήσει σε πετυχημένες καριέρες πολλούς πυγμάχους ανάμεσά τους και ο super-middleweight Andre Ward. Το προπονητικό κάμπ θα ξεκινήσει στο γυμναστήριο του προπονητή στην πόλη  Hayward, California.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που με ανέλαβε ο Hunter»… «Όλοι γνωρίζουν τις ικανότητές του και το πόσο πετυχημένος προπονητής είναι». «Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε το κάμπ και να δουλέψω καινούργια πράγματα…, με τον Hunter στην γωνία μου πιστεύω πως θα βρεθώ πάλι στο προσκήνιο και στα μεγάλα σαλόνια…».Δήλωσε ο Khan…

«Ο Molina είναι πολύ καλός και επικίνδυνος πυγμάχος. Είναι πολύ γρήγορος και πάντα ήθελα να αντιμετωπίζω «διψασμένους» πυγμάχους και ο Molina  είναι πολύ φιλόδοξος  και πάει για τον παγκόσμιο τίτλο..» δήλωσε συνεχίζοντας ο Khan.

Ο προπονητής του Khan, Hunter δείχνει πολύ αισιόδοξος και ανυπομονεί να αναλάβει δράση. « Ο Amir είναι πολύ ταλαντούχος πυγμάχος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έιμαι ο προπονητής του. Τον έχω παρακολουθήσει και ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι η ταχύτητα και η «καρδιά» του. Υπάρχουν κάποια τεχνικά στοιχεία τα οποία θα δουλέψουμε, για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του αλλά οι προοπτικές είναι πολλές» δήλωσε ο  Hunter.

Ο Khan θα αντιμετωπίσει τον  Molina στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα.

RCM Main contact: [email protected]

RCM UK & Ireland contact: [email protected]

RCM Greece contact: [email protected]

RCM Radio contact: [email protected]

RCM MMA contact: [email protected]

RCM UK Advertising contact: [email protected]

RCM MMA Advertising contact: [email protected]

Training Mask 2.0 

Photobucket

Photobucket

http://www.buttonshut.com/

Add us to your circle on GOOGLE PLUS Real Combat Media

JOIN OUR BOXING & MMA DISCUSSION FORUMS : REAL COMBAT MEDIA FORUMS

 

Share

COMMENTS

COMMENTS